Symbool voor genieten


Op wandelafstand van de gezellige dorpskern van Koningshooikt, realiseert Redwood Vastgoed een modern en energiezuinig nieuwbouwproject.

Hooikt 1822 is een uniek woonproject waar genieten centraal staat. Van een rustige locatie in een aangename leefomgeving maar ook van een centrale ligging, vlakbij het centrum en overal dichtbij.

De appartementen bieden een optimaal wooncomfort en beantwoorden aan de hedendaagse woonnoden. De stijlvolle parktuin met wandelpaden, heerlijke ontspanningsplekken en een petanquebaan maakt dat je je hier onmiddellijk thuis voelt.


Een zalig thuisgevoel


In Hooikt 1822 kan je kiezen uit volledig instapklare en ruime 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen of unieke penthouses. Deze bieden allemaal kwaliteitsvolle woongelegenheden en zijn voorzien van alle comfort. Ze beschikken over een volledig ingerichte badkamer en een moderne en perfect uitgeruste keuken, voorzien van Miele toestellen.

De hoge raampartijen in de leefruimten geven directe toegang tot je eigen, ruime terras. Hier kan je genieten van de frisse lucht of van de ochtend- of avondzon. Dankzij het open perceel en een optimale oriëntatie van het project, krijg je maximaal zonlicht van ’s morgens tot ’s avonds. Daarboven heb je ook een schitterend zicht op de groene omgeving.

Bringme

Een makkelijke en veilige oplossing voor al je online bestellingen.

Al je online pakjes laten leveren of terugzenden kan via de Bringme Box, zonder dat je daarbij zelf thuis hoeft te zijn. Een berichtje via de Bringme app verwittigt je dat de koerier langskwam en met je smartphone ontgrendel je de box.

Daarnaast zorgt de slimme deurbel ervoor dat je steeds kan zien wie er voor de deur staat en met je digitale sleutel kan je daarna de deur op afstand openen, waar je ook bent!

Contreet

  • Afwerking met hoogwaardige materialen;
  • Het open perceel zorgt de hele dag door voor zonovergoten leefruimten;
  • Bijna Energie Neutraal (BEN): groene energiebronnen zorgen voor een minimaal energieverbruik voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Er werd gebruik gemaakt van duurzame en slijtvaste materialen;
  • Open aangelegde tuin met gemeenschappelijke ruimten voor ontspanning zoals een petanquebaan;
  • Boven- en ondergrondse fietsenstalling;
  • Voldoende laadpunten voor elektrische fietsen en auto’s;
  • Pakketdienst of slimme brievenbus (bringme box) die al je pakjes voor jou in ontvangst neemt. Heel handig!
  • Een slimme deurbel zorgt ervoor dat je steeds kan zien wie er voor de deur staat.
  • Met je digitale sleutel kan je daarna de deur op afstand openen, waar je ook bent!
03/344 09 80

Hooikt 1822 gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.