Opvolging van het bouwproject


Ontdek hier de stand van zaken van het energiearm nieuwbouwproject. Een moderne architectuur, op wandelafstand van het dorpscentrum en toch rustig gelegen. De appartementen bieden een optimaal wooncomfort, afgewerkt met een gezellige parktuin en verschillende terrassen. Aangezien het project in volle ontwikkeling is, geven we je graag een stand van zaken tijdens de bouwontwikkelingen. 


Een kijk achter de schermen


De bouwwerken schieten goed op. Nadat de bodem volledig werd geëgaliseerd, gingen we van start met het uitgraven van de kelder en ondergrondse parking. Eens de kelder en de parking waren afgewerkt, konden we beginnen met de fundering van het gebouw. De ruwbouw van de verschillende appartementen werd gezet, alsook het plat dak werd voorzien. Nadien werden de ramen en (buiten)deuren ook geplaatst. Nu werken we volop aan de pleisterwerken en het vloeren. Voor gebouw A zitten we in de eindafwerking. De werken aan de tuin volgen in de maand mei.

Volgens de planning van de bouwwerken lopen we nog perfect op schema dus we kijken ernaar uit het finale project op te leveren.  

Next steps

  • Pleisterwerken en deze volledig laten uitdrogen
  • Vloeren leggen
  • Dorpels plaatsen
  • Terrassen afwerken
  • Badkamers, keukens en sanitair plaatsen
  • Interieur afwerken
03/344 09 80

Hooikt 1822 gebruikt jouw persoonsgegevens vanaf nu ook om de diensten te optimaliseren en deze waarvoor jij kiest te personaliseren. Door op verdergaan te klikken of door verder te surfen, erken je deze aangepaste algemene voorwaarden en cookieverklaring gelezen te hebben.